Glad Överaskning => Ny Gitarr!!

Lilllördagen börjar närma sig sitt slut och dagen efter den börjar komma i intågande. Och vad menas med det då? Jo att det inte är långt kvar till dagen före söndag men efter fredag, det vill säga storlördag. Inte för att jag vet vad jag ska göra då, men hoppas bara inte att det blir en lång dag framför datorn i skolan som det blivigt det senaste tre lördagarna, men det tror jag inte. Det har inte hänt så värsta mycket sen sist jag var här. Det mesta av min tid har varit i Egypten och det börjar jag bli jävligt trött på. Som tur är så börjar vårat lilla mikrochip bli klart och det är kul, jag ska försöka lägga upp en bild på den sen så får ni se vad jag och några till har slitit med de senaste veckorna.


I måndags kom det efterlängtade csn och jag fick mig en glad överaskning. Jag fick nämligen se att det trillade in 3.2K kr till (utöver csn och bostadsbidraget) på kontot, och på meddelandet står det "LÖN". Haha jag hade ingen aning om denna "LÖN", men det måste nog ha varit en eftersläng från julen när jag jobbade. Men detta ledde helt plötsligt till att jag fick för köpa mig att köpa en gitarr. Jag har alltid velat ha en stålsträngad gura så varför inte köpa en nu tänkte jag. Jag frågade P1, P2 och F om dom ville med, då sa P1 att musikbörsen skulle ha rea  på onsdagkväll 18-21, asså självaste lilllördagen=). Så vi gick ner till stan den kvällen och käka oss en middag på Subway (vilka goda mackor dom hade MUMS!). Sen bar det iväg till musikbörsen och lita på att det var massa folk där. Jag leta runt bland instrumenten och tillslut velade jag mellan två st. Den jag ville ha mest var inte på rea och den var själklart dyrast. Jag ville en då fråga personalen om den var till rea men det var den inte. Men killen jag pratade med sa att det inte skulle vara omöjligt att få rea på den och tillslut fick jag 800:- i rabatt. Så nu har jag en ny gitarr och denna gång är den stålsträngad. Halsen på denna gitarr är dock smalare än på den jag hade sen förut, så det blir lite extra pill att lära sig avstånden på strängarna men det ska nog inte bli en omöjlighet. Jaja nog tjötat om det...Ha det kalas!


Har ni någon Muffla?

Jaha nu var man tillbaka här igen då. Som ni/du märker så skriver jag inte så frekvent här men det dyker upp lite uppdateringar då och då. Det skall även nämnas att jag varit sjuk så jag har inte orkat skriva något här för den skullen heller. Asså vad frisk man känner sig efter att man varit sjuk. Det känns som kroppen går genom en motsvarande diskdefragmentering där alla kroppens celler städar bort det som inte behövs, kroppen blir som ny och man återvänder med nya friska krafter, med andra ord en celldefragmentering. Ja och detta leder ooooooosökt till den så kallade mufflan.


För inte så längesen så var det ju som bekant semeldagen och vart man än såg så såg man semlor överallt, nåja jag kanske överdriver lite.  Det som är så bra med studenttcafét vi har är att allt är så billigt. En kaffe kostar endast 4kr och det är ett bra pris tycker jag, än bättre är ju att under semeldagen så får man en semla om man köper något för minst 4kr. Vilket kalasigt semelkaffekap man kan göra=). Jag proppade i mig två semlor denna dag. Den tredje semlan skulle jag och en kompis köpa på ett ställe som heter Cafe´Java som också är i skolan. Dom hade ingen kvar och då fick jag syn på en muffins och gissa vad jag fråga. Jo jag fråga om inte dom hade någon Muffla, jo det är sant, och precis i samma stund fundera jag på vad det var och kom jag på det smarta, det kan ju vara en muffins som man gör en semla av. Haha undrar om någon har gjort en sån någon gång. Jag berättade i alla fall det för den unga tjejen som jobba där att det kunde vara en god affärside men hon bara skratta och det tror jag det, för hur skulle det smaka?

Det finns ju en reklamjingel som säger "det god gör det goda godare" så varför inte ta två goda saker och göra dem till en ännu godare sak? Jag menar 1+1 = 2 det vill säga dubbelt så mycket haha. Nåja vi får väl se om Mufflan dyker upp nästa år.


Föresten samma dag googlade jag på ordet muffla för att se om det ordet fanns och då fick jag lära mig något nytt. Det finns nämligen något som heter Mufflonfår. Haha man lär sig något nytt varje dag.


Booooooonzzzzzzzzzaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii


Vuxenpoäng?

Dagarna bara går och går och inget händer eller gör det det? Idag funderade jag på hur man definerar ett vuxenpoäng och hur många man ska ha för att betraktas som vuxen? Idag gjorde jag något som jag aldrig gjort innan, jag var på arbetsintervju, företaget (eller om man ska kalla det företag?) heter SKILL och dom rekryterar folk till olika företag runtom i landet. Jag tog inte intervjun så allvarligt, men var endå väldigt seriös. Killen som intervjuvade mig sa att jag hade gjort ett väldigt bra intryck på honom. Han tyckte också det var bra att jag var ärlig och märktes att jag var det också sa han. Jag tyckte det var kul att höra att jag hade gjort bra ifrån mig i alla fall.

När jag lämnade rummet så börja jag tänka på dom där satans vuxenpoängen, fick jag ett nu eller fick jag  flera? Själv vill jag inte ha några vuxenpoäng för jag vill inte vara vuxen. Det är bara masa bekymmer som inte går att släppa, eller bekymmer och bekymmer jag har nog mest ett bekymmer så jag påminns om dag ut och dag in och det oroar mig, och det är inget roligt.  Om man endå bode i en bekymmerslös värld.


Jaja jag vill iaf inte ha några vuxenpoäng i alla fall, jag är nöjd med mina högskolepoäng som dyker upp lite då och då på LADOK. Om det nu finns vuxenpoäng borde det ju finnas barnpoäng? Det vill jag ha, det är väl typ de enda poängen jag har ju nu förutom högskolepoängen känns det som. Det sägs att det aldrig är för sent att plocka vuxenpoäng och det kanske det inte är men vissa poäng blir förgamla och ju längre tid man väntar med att ta dem ju kortare tid har man på sig att använda sig av dem. För det är väl så det är? Och vad jag menar med detta får ni komma på själva. Jaja nog pratat om poäng hit och dit, smurf på er alla...men

  

Poängtera att skillnaden mellan att vara vuxen och barn är ~94


Smurfarnas bästa

Det är nu den dag som kommer före söndag men efter fredag hmm undrar vilken dag det kan vara. Sitter nu här och kollar på postkodmiljonären och jag kunde några av de första frågorna som ställdes. Men men det var ju inte det jag skulle prata om.

När jag var mindre så lyssnade jag väldigt mycket på smurfarna, jag tycker dom är skitcoola.  Bandet som jag lyssnade på hette "Smurfarnas Bästa". Jag har försökt att hitta just denna samling på nätet men den har inte funnits ute på nätet försen för en vecka sen. Observera att det inte är sån musik som i smufhitslåtarna, för dom är inte lika bra. Oj vad kul det var lyssna på sina favoriter som hade som barn. Länge leve smurfarna =). Föresten så hörde jag att det ska komma ut en film med smurfarna, den ska bli kul att se.


Jo jag vet jag är snart 24 men jag skäms inte för att jag gillar smurfarna eller andra seriefigurhjältar. I den tecknade världen finns inga bekymmer och allt slutar lyckligt. Prinsen får sin prinsessa och kanske om han tur halva kungariket. Sånt händer knappast aldrig i verkligheten, i alla fall inte vad jag erfarat. Det enda som finns är bara massa bekymmer och längtan till något man inte ens vet vad det är. Det är väl allt konstigt att man kan längta till något som man inte äns vet vad et är? För det brukar ju vara så att man längtar till något men då vet man ju vad det är man längtar till. Ja jag får väl se vad jag längtar till, det kanske märks i sinom tid, men jag nu börjar jag tvivla på att om jag ens kommer få reda på det. Ja ja meddans jag väntar och längtar så får jag ta och smurfa mig bort till andra världar där drömmar uppfylls och längtan inte finns längre än ett stenkast ifrån mig.



Ordet är fritt


RSS 2.0