Fredag

Äntligen fredag? Nja det känns inte så som man brukar känna när det är fredag. Jag vet inte om jag haft en riktig fredag på länge, eller ens helg över huvudtaget. Men nu är fredagskväll och inte långt kvar till jullov nu, har endast två tentor och det känns skönt. Tentan som jag hade i torsdags gick hyffsat, hoppas bara att jag klarar den, det är en tenta som jag inte vill göra om i alla fall. På tisdags har jag tenta i den hittills tråkigaste kursen vi har läst, den kursen suger verkligen kamelballe, jag pratar om ekonomikursen. Varför ska dom sätta in en sådan tråkig kurs i programmet för? Hoppas att jag klara godkänt på den, men det är inte så att jag lagt någon vidare själ i kursen, så den får gå som den går.


Nu när jag sitter här och skriver känner jag hur ont i fingrarna det gör när jag trycker på tangenterna, det har nog med att göra att jag börjat spela gitarr väldigt intensivt, Jag menar hellre att jag spelar gitarr än att pluggar den satans tråkiga ekonomin. Undrar hur jag ska kunna spela gitarr när jag kommer hem till Nora, jag har ju ingen där hemma, jag tror inte jag kan ta med den jag har här i Linköping. Jag fundera på att fråga min systerson J om jag får låna han lite under lovet. Hoppas det går bra.


Fick ett sms idag av en person M som fråga om jag ville med till Arboga på nyårsfest, det kostar 300:- och det skulle vist komma väldigt mycket folk. Det låter väldigt kul. Jag sa att jag skulle tänka på saken, jag har ju endå inte planerat något än, så får la se vad jag gör.


Jaja adios nu ska jag kika lite på tv, innan jag ska sova.


"Klaga inte på mörkret
- tänd ett ljus."


Rubrik saknas

Ja det kanske vore på tiden att jag börjar skriva lite här också. Har inte haft orken att skriva något här förrän nu. Det har varit så mycket med skolan och när man kommer hem så har det mer varit att jag setat med gitarren. Föresten vad kul det är när man känner att man lär sig något, det är även kul att höra från andra att det märks att jag övat, det blir man mer motiverad av. Som vanligt sitter jag med gitarren ikväll också  men tänkte att jag måste lägga undan den lite och skriva lite här. Just nu finns det egentligen inte så mycket skriva om, det är så mycket med skolan så jag hinner knappt med något annat. Vad skönt det ska bli med jullov, men mellan mig och jullovet ligger tre tentor som ska avverkas, den första ligger redan på torsdag och det är Lågeffektselektroniken som går av stapeln. Det två sista tentorna ( Digitala Filter och Industriell Ekonomi) ligger efter varandra med bara 20h mellan rum, och där ska sömnen få plats också. Hur ska detta gå? Men jag tror det löser sig.


Häromdagen bjöd en militärförening i skolan som jag är medlem på gröt, skinkmackor och stark glögg, man fick ta hur mkt som helst, det var riktigt gott, men jag var tvungen att gå innan det gick för långt med glöggen haha, man kan ju inte dricka sig full på stark glögg mitt i veckan till lunch. Nåja det blir nog inget mer festande för mig förrän jag kommer hem till Nora, då hoppas jag det blir en och annan fest.


När nu ska jag fortsätta plugga lite på den tråkiga ekonomikursen. Adios


Vad sugen jag blev på glögg nu, man kanske ska ta sig ett glas. jaja haha


"Hälften av det du oroar dig för
händer aldrig,
den andra hälften händer ändå,
så varför oroa sig."


RSS 2.0