Skål och gutår nu är det vår

Jag vet inte men jag tror att det var sist jag skrev här sist, det var ett tag sen i alla fall. Anledningen eller kanske man ska säga anledningarna har vart många, närmare bestämt tre st.

Nu så här i slutskedet av vårterminen så är det många fester som ska avverkas under maj månad, jag är själv förvånad att jag klara av alla så bra som jag gjorde. Den första gick av stapeln 9 maj och det var årets första ute kravall och den var riktig rolig. Det tråkiga var väl att Melody Club spelade på den, men vafan inte för att jag stod där det var som tätast och hoppa runt, jag gillar inte sådan musik. Jag hade kul ändå på andra håll.


Den andra festen gick av stapeln 14 maj och den festen hette "Fyrfan", ni kanske undrar varför detta konstiga namn. Det är för att Y-sektionen fadderister anordnade den, och alla deras evenemang har något med Y i sig. Varför det slutade med "fan" kan nog var av den enkla anledningen att det bjöds det på 17 olika shots (fan vad många) och alla med olika smaker, det fanns även en visa till alla. Våran grupp var nio st men bara sju kunde komma. Detta innebar att 2*17 =34 extra shots skulle delas ut på oss sju + dom andra 17 som alla skulle få (fan vi fick lite till). Detta innebar för min del att jag skulle bli bjuden på 22 shots innan kvällen var slut. En efter en åkte ner, det var knappt att man hann med att dricka upp den ena så kom den andra. Jag blev själv förvånad över hur många jag klara av. Själv trodde jag att jag bara skulle klara av fem st men se på "fan" jag höll räkningen till 10, sen gick det inge bra att läsa texterna till visorna. Jag tror dock att jag drack 12 som mest. Men gör man som jag och en kamrat bredvid mig gjorde och tog varannan vatten så går det väldigt bra. kvällen fortsatte långt in mot sen timmarna och vi hade riktigt trevligt. Morgonen därpå ska vi inte prata om, men jag överlevde i alla fall haha.


Den tredje festen gick av stapeln 19 maj och den festen hette "Ughen" och gissa om det fanns fingerfärg så det räckte åt alla haha. Men vårat fadderi såg till att gå bland dom sista i spritspåret som ledde till själva festen. Detta för att så mycket fingerfärg som möjligt skulle vara slut. Spritspåret började med att samtliga grupper blev fastbundna med ett snöre var och alla dessa snören (i vårat fall nio st) knöts sen fast i en gemensam dunk, och vad som fanns i den dunken...ja det får ni gissa själva. Så ni kan tänka er hur det blev när alla ville dra åt olika håll. Haha det var riktigt kul.  Vi fick även en varsin biljett där man fick 6 öl/cider + 6 shots + mat + att spritspåret bjöd på en hel den drickbart och roliga aktiviteter. När vi väl kom fram till själva festen så bjöds det på mat och annat smått och gott igen. Kvällen slutade med att jag fick biljetter av de tjejer jag prata med under kvällen, dom sa att dom inte orkade lösa ut mer öl och det förstår jag, dom var rätt kalas och jag var nog rätt kalas själv om jag ska vara ärlig. Jag löste ut tolv öl innan jag gick hem, så nu behöver jag inte gå på systemet inför sista festen.  På vägen hem tog jag sällskap med en tjej som skulle gå samma väg som mig. Haha vi hade rätt roligt på vägen och då menar jag med skämt och allt prat om vad som hände under kvällen.


Haha det var de de, och nu är det den 20 maj.  Nu återstår bara en fest som heter Sommar-X som är den 30 maj men däremellan ska jag hinna med två saker. Först en tacksittning (21 maj). Det är en tacksittning för alla dom som varit med och jobbat som studienämndsordförande för sitt program, fast den blir inte så hård vad gäller alkoholintag (hoppas jag). Ni kanske inte tror det men jag ska hinna med en tenta också på lördag (24 maj).  Jo se på fan jag hinner med att plugga även om det är så mycket fester. Men sen bär det hem norröver.


RSS 2.0