En Text Till Dej

Här är en liten konstig "dikt" som jag knåpade ihop för ett tag sen, den är inte så bra men övervägde en då att lägga ut den på bloggen. Hoppas den inte är allt för dålig.


En Text till Dej

  

Denna text är skriven till en person

Vem vet det kanske är till  dej

Attans jag har fått skavsår av skon

Att skriva så här är en rätt rolig grej

Att rimma på detta är inte lätt

Kanske det är en liten gåta

Men det som skett har endå skett

Jag ska försöka att inte börja gråta


Nu sitter jag här och längtar

I tron att någon efter mig väntar

Eller borde det vara tvärtom?

svaret till mig kom

Var gång jag går och lägger mej

Hamnar tankarna hela tiden hos dej

Jag kan inget annat göra

Än att ligga här på mitt söta öra


Jag förstår inte vad som händer

Men det är för dig jag känner

En gest från mig jag ger till dej

Jag vill ju egentligen mer än säga hej

Är det så att du inte vill förstå

Vart jag med detta vill nå

Du bara sitter där och hånler

Önskar att du kan se vad som med mig sker


Uppåt jag drömmer mig bort

Önskar att jag bland molnen sväva

Snöret jag kastar är ack så kort

Vad mer av mig borde jag kräva?

Snälla kan du inte mig förstå?

Längtan till något jag har

Snälla vill inte att du ska gå

Drömmen om dig finns en då kvar


CSN!!

Vad skönt det kändes att få sina CSN pengar igår, allt känns mycket lättare när man har lite pengar att röra sig med. Men som alltid: lätt gånget lätt förgånget, nåja allt har ju inte försvunnit men efter att betalat hyran, bredband, kåravgift, nya böcker och allt annat som hör till när en ny termin börjar så känns det lite på bankkontot. Men vad ska man göra, man kan ju inte gå i skolan om man inte har några böcker. Hoppas bara att P ska till Tornby snart för jag måste handla mig lite mat, det ekar alldeles tomt i både kylen och frysen. Ja det gör ont att säga det men då lär ju typ en tusenlapp till försvinna, men man måste ju leva också. Som tur är får jag bostadsbidrag och lön på fredag (hoppas jag) och då kommer allt kännas "rik" för en stund igen.


Idag gick jag till bokhandeln och bad dom beställa CD2 till "kompa enkelt på gitarr del 2". Jag är dock fortfarande kvar på del 1 men meddans man är student får man ju studentrabbat,  så varför inte köpa redan nu?.


Nu har jag hållit på och tjata på min internetleverantör med mail hit och dit, men fick ett mail idag som sa att dom förhoppningsvis fixat alla problem med MSN till imorgon. Men tänk avd skönt det har varit och är utan MSN. Man har tid och göra saker som man inte gör annars bara för den där satans MSN jävulen vill att man ska sitta inloggad hela tiden. Men det ska bli kul att kanske om möjligtvis men troligtvis inte alls komma ut på MSN imorgon och sen kolla hur mycket reklam jag har fått på min hotmail.


Nä nu tror jag att jag ska tillbaka till min gitarr innan jag lutar mina ögon mot tv-skärmen.

See ya..


"Rikedom är som havsvattnet:
ju mer man dricker där utav,
desto törstigare blir man."


MSN?

Har suttit och läst lite "Analaoga och Diskreta, Tidsintegrerade Kretsar" nästan så att själva kursen känns lättare än att komma ihåg namnet på kursen. Men det verkar inte helt lätt i alla fall. Men det börjar märkas nu att det mesta som vi gjort kopplas samman och man känner igen mer och mer från tidigare kurser och det är ju kul.  En annan rolig kurs som vi har påbörjat är en projektkurs i digitala kretsar. Den kursen verkar så här i förhand vara rätt rolig. Kursen går ut på att flera grupper tillsammans ska bygga en liten ljudspelar typ en liten Mp3. Varje grupp drar sitt lille strå till stacken och vipps så kanske det kan bli en liknade Mp3 spelare. Min grupp har i alla fall fått uppgiften att konstruera själva logiken i spelaren. Haha men hmm så logisk är jag ju inte, men i själva verket så ska vi bara hålla reda på hur "ettor" och "Nollor" ska bete sig i kretsen. Men då kanske ni tänker att det är väl inte så svårt att hålla reda på dem, men dom där två rackarna vet man aldrig vart man har. Så det kommer bli en liten utmaning att få bukt på dem.


Om någon undrar varför jag inte har varit ute på MSN på länge så beror det på att MSN Live och min internet leverantör har fått problem med just den tjänsten och dom vet inte riktigt när det är åtgärdat. Nu märks det i alla fall hur beroende man är av att vara inloggade på MSN och prata med allt folk som finns därute, jag kan inte ens läsa min hotmail och det är lite synd, men där får jag ju en då bara en massa reklam. Hoppas det blir åtgärdat snart i alla fall. Det som känns skönt är att det är alla som har "Vasadata" som Internetleverantör har detta problem, så det är inte fel på min dator i alla fall.  


PS: Det där jag räknade i förra bloggen var antalet sekunder det hade gått på det nya året precis då jag började skriva just den bloggen. Den sista räkningen är alltså så många sekunder det hade gått efter att jag skrivit klart bloggen.  Det tog mig alltså 944702 -944100 = 602 sekunder att skriva bloggen.


"Utbildning är det man har kvar
sedan man glömt vad man lärt"


Tillbaka I Linköping

944100, 944101, 944102 . ..Ja nu är äntligen jullovet slut och den efterlängtade resan tillbaka till studentlivet ligger 1 dag bakom mig i skrivande stund. Lovet har varit väldigt välbehövligt och skönt. Det är alltid skönt att komma hem till sin mor och far och bli lite ompysslad. Jag har hunnit med en hel del. Direkt när jag kom hem ringde jag till mitt sommarjob och sa att jag kunde jobba under lovet och dom blev väldigt glada så jag fick jobba en hel del (lagomt mycket). Eftersom jag håller på att lära mig spela gitarr och det finns en gitarr på jobbet brukade jag ta gitarren och spela lite för de gamla och det uppskattedes både av dom och personalen. Jag har även hunnit med att träffa mina kompisar och allt det där. Det var jättekul.  Ja och sen har jag ju hunnit med att vila ut en massa och bara ta det lugnt.


Tänk vad konstigt det är. Ena stunden längtar man hem från all stress och andra stunden vill man tillbaka till den, fast när den har lugnat ner sig lite. Innan Jullovet skrev jag tre tentor och gjorde tre projekt, och resultaten av tentorna var väl inte direkt vad jag hade väntat mig men det är bara att gå på det igen. Iadg fredag har jag tillbringat huvuddelen av dagen på skolan och pluggat, det kändes rätt bra att komma tillbaka till den gamla vanliga lunken igen. Imorgon blir det nog skolan igen, får se vad som händer.  Nä nu tror jag att jag ska tillbaka till gitarren igen. Kanske man ska byta strängar på den, jag har ju köpt nya nu. Men det gäller ju att orka också....944700, 944701, 944702....



"Ta inget förutom bilder.
Lämna inget förutom fotspår.
Döda inget förutom tiden"

  


RSS 2.0